Un espacio personal en el que comparto reflexiones, vivencias, ideas, fotos, música, etc. que considero interesantes, útiles o divertidas.
Mi deseo es disponer de un espacio gratuito en internet, donde publicar lo que me parezca oportuno, siempre desde mi punto de vista personal. Material que sea propio y de otros autores.

Incluyo también un blog sobre mi ya finalizada etapa profesional, con contenidos que durante años han estado en una web informando sobre nuestro gabinete, el Gaps. La web y el gabinete no están ya disponibles.

martes, 3 de julio de 2012

Teresa Forcades, la monja activista (en català)

 Teresa Forcades proposa una vaga general indefinida i una assemblea constituent
La monja benedictina ha carregat contra Marina Geli, de qui ha assegurat que va pressionar per fer-la callar sobre la qüestió de la grip A, al programa 'Singulars'
Teresa Forcades, a BarcelonaTeresa Forcades.
La monja Teresa Forcades creu que la solució a la crisi econòmica i social actual seria una vaga general indefinida i la formació d'una assemblea constituent contra el capitalisme. Ho ha explicat en una entrevista al programa 'Singulars', del Canal 33.
La mediàtica monja benedictina també ha carregat contra l'exconsellera de Salut Marina Geli, de qui ha dit que va trucar a l'abat de Montserrat perquè Forcades deixés d'aprofundir en les incongruències que plantejava la qüestió de la grip A, i en les seves crítiques contra les vacunes.
Forcades també ha parlat de la crisi financera, i ha assegurat que l'especulació en matèries primeres alimentàries que va fer Goldman Sachs va ser un "assassinat planificat". D'altra banda, ha afirmat que "l'esplendor de l'Església en temps de crisi –i encara que no hi hagués crisi– és un escàndol", i ha advocat per una reestructuració de la institució. 
La intervenció de la popular religiosa al programa televisiu ha dut el nom de Forcades a ser trending topic al Twitter a nivell estatal. 
(Article extret del diari en català ara,  http://www.ara.cat/)

No hay comentarios:

Publicar un comentario